Inlägg


Viva la Spania
Postat: 13/11/2013 10:20:47 pm
 
Nu var jag åter tillbaka i etern efter ett par dagars frånvaro från internet. I måndags kväll tog jag planet ner till Alicante och sedan körde vi vidare till Torrevieja ca 40 minuter från Alicante. Vi är fem glada och träningsvilliga träningsmänniskor som njuter av tuff orienteringsbanor, härlig cykelåkning och sol. 

Gårdagen bestod av ett orienteringspass på förmiddagen i Barranc del Salt. Väldigt speciell terräng som med mycket buskar att försöka ta sig igenom. Väldigt svårt men kul. Här nedan finner ni en länk till en dålig upplöst karta.
På eftermiddagen gav vi oss ut på ett cykelpass runt Torrevieja på ca sju mil. Har inte gjort så många mil på cykeln i år så låren blev rejält slitna.

Idag skulle vädret bli lite sämre (inte sol och 25 grader utan moln och 22 grader) så vi planerade för två stycken orienteringspass. Kroppen var rätt sliten sen gårdagen men vi gav oss ut på en grym långdistans men som jag kortade av rejält. Jag fick ändå ihop 90 minuter och 750 höjdmetrar. 
Efter en kort paus med lite energipåfyllning gav vi oss iväg mot Yecla och pass två för dagen. En kortare medeldistans i månliknande landskap. Denna banan sprang jag i februari förra året men tog den baklänges nu för att få nya vägval. 

Vi får se vad morgondagen har att erbjuda men blir troligtvis lite orientering på förmiddagen och ett kortare cykelpass på eftermiddagen. 

¡Adiós!




Kommentarer (0)




Kommentera:
Namn:
Din kommentar: