Inlägg


Jættemilen
Postat: 11/11/2013 3:28:55 pm
 
Igår gick säsongens sista orienteringstävling för stapeln i Danmark då Jættemilen stod på programmet. 20 km orientering med gemensam start. Förhoppningen var inte allt för goda då jag känt mig trött och hängig sedan dagen innan Skanneloppet (Var ingen kul historia så vi lämnar det där). Jættemilen är en väldigt kul tävling där fokus mer ligger på löpningen då banorna ofta är rätt enkla tekniskt och eftersom man startar samtidigt blir de en hel del klunglöpning trots att det är lite spridning på banorna genom slingor som ska tas i olika ordning. 

Det började rätt bra och låg med fint i början men blev rätt trött efter ca 50-60 minuter vilket gjorde att jag låg sist i min klunga och släpade. Till slut fick jag släppa och sprang de sista två tre kilometrarna själv. Men en kul avslutning trots ihållande regn och fyra grader i luften. 

Nu ska jag packa färdigt för snart sätter jag mig på tåget ner till Kastrup och sedan bär det av till Alicante för några dagars skön träning och avkoppling!





Kommentarer (2)

Absolut de skulle ni kunna vara med på. Perfekt faktiskt. Antingen tävlingsklass eller så kan man springa en öppen klass också där man väljer banlängd.
Postat av: Erik, 13/11/2013 10:51:25 pm

En tävling vi löpare skulle kunna var med på, eller hur? Bara hänga på.... Får man vara med som Götist?
Postat av: BGN, 11/11/2013 4:16:49 pm


Kommentera:
Namn:
Din kommentar: