Inlägg


Då var det min tur...
Postat: 11/11/2013 10:39:37 am
 
att ta över rodret över denna skuta. Många av er känner kanske inte till vem jag är så jag tänkte att jag börjar med att presentera mig själv. Jag heter Erik Alnervik och är uppvuxen i Lerberget ett par mil norr om Helsingborg men har bott i Helsingborg i snart tio år (förutom en vända i Jämtland under ett år). Jag har en bakgrund inom idrotten som sträcker sig tillbaka till tiden då jag var runt fem år. Då jag började spela fotboll och följa med familjen på orientering. Dessa idrotter följde mig sedan under uppväxten där jag under ungdomen lade mer energi på fotbollen och mindre på orienteringen men efter studenten 2004 lade jag fotbollsskorna på hyllan och började istället fokusera på orienteringen. Jag har aldrig egentligen satsat på min idrott utan mest hållit på för att det är kul. Löpningen har alltid varit ett stort inslag i mitt idrottande och det är framför allt det som skapade de ynka framgångarna jag hade inom fotbollen och orienteringen under uppväxten. 

Först upp för backet på St Hans Extreme.

På språng i tallbacken nedanför Tinkarpsbackens topp.

De senaste två åren har jag tränat mer men tyvärr inget riktigt bra upplägg vilket gjort att resultaten har uteblivit. Detta medförde att motivationen har gått väldigt mycket upp och ner, men framför allt mer neråt. Därför tog jag i somras tag i det och besökte IS Götas intervallträningar för första gången. Genast kände jag att detta var ju både kul och det gav mig mig något. Otroligt kul att istället för att vara en till tre personer på ett träningspass kunde jag helt plötsligt träna med 15-20 personer. Framför allt var där löpare som var bättre än mig, och det älskar jag för då har jag ett mål att en dag ligga före dem i spåret! Så sedan i somras räknar jag mig som en Götais och från och med den 15 november kommer jag även representera IS Göta i löpartävlingar. Jag kommer fortsätta satsa på båda idrotterna men troligtvis läggs fokus lite mer på den rena löpningen.

Det var en liten introduktion på vem jag är. De kommande inläggen kommer istället handla om löpning, löpning en del cykling och även solens varma strålar i Alicante. Hej!




Kommentarer (3)

Jag åker ner i kväll. Ska cykla, springa, orientera och ha det allmänt skönt.
Postat av: Erik Alnervik, 11/11/2013 3:21:24 pm

Vad tusan är du i Alicante och göttar dig??
Postat av: Erson, 11/11/2013 1:48:39 pm

"den 15 november kommer jag även tävla för IS Göta." Gillas! :D
Postat av: Lucas, 11/11/2013 11:37:50 am


Kommentera:
Namn:
Din kommentar: