Inlägg


Första träningspasset med Göta.....
Postat: 22/10/2013 9:05:53 pm
 
Då sitter man här med ännu ett härligt göta pass i benen trots att min hälsena spöka lite så var det ett bra pass.

Vi hoppar tillbaks ett år när det var dags att köra mitt första pass med klubben.

Tiden var inne för att bli en snabbare löpare och jag var grymt laddad når jag begav mig till Götatorpet en mörk januari kväll. Det var distans som stod på Schemat närmare bestämt 18km, det kändes som att det kunde funka bra. Så blev det inte riktigt.
När jag kom till torpet möttes jag av Robban Lillhonga som jag kände ytligt sedan tidigare men inte träffat på 15år och jag hade absolut ingen aning om att han var en superlöpare. Detta gav mig en mycket positiv start och vi drog iväg med Fredrik i spetsen. Kilometrarna rullade på och det kändes najs men jag visste om att tempot var högre än jag var van vid men det kunde jag ju inte säga; ) Vi rundade Ramlösa och ner för Rusthållsbacken, väl frame vid söderviadukten kände jag att en kollaps var nära och jag fick avbryta.
Jag tog mig tillbaka till torprt genom att små jogga, jag får erkänna att jag kanske till och med gick ett par steg.

Detta var första steget mot en säsong som jag varigt mycket nöjd med och träningen med klubben har gett otroligt mycket, både bra träning och trevliga nya vänner.

Snart kommer kylan och med den GÖTACROSSEN, det ser vi fram emot. Eller hur!

Tack för idag.

Jonas Persson




Kommentarer (1)

Typiskt upplevelse av ett första pass - den är en tradition vi har :-) Vi testar de nya som vi tycker verkar vara självsäkra - pallar de ett distanspass i hårt tempo så är de med sedan :-) Hörde att Du själv förde traditionen vidare i lördags :-)
Postat av: BGN, 22/10/2013 9:50:49 pm


Kommentera:
Namn:
Din kommentar: