Inlägg


Jodå jag har tränat!
Postat: 20/10/2013 6:47:32 pm
 
Inte hunnit med att skriva här under resten av veckan, betyder dock inte att jag inte tränat.
På fredagen hade saker och ting börjat falla på plats på jobb och jag kunde äntligen börja varva ner lite. Men för säkerhetsskull hade jag bokat in en Boxpass på 75 min. Väldans sköna passa där man bara får puckla på och just då är det bara slagen man fokuserar på. Fredagens boxpass var ett blandpass men både slag och sparkar. Hade en väldans träningsvärk i axlarna efter torsdagens pass så var lite segt att komma igång. Sparrades mot min sambo (man slåss inte på riktigt utan tränar bara slag mot mitsar/kuddar) vilket gör att det blir jobbigt både att slå och ta emot slag. Han slår så hårt, så det blir mycket statisk träningen för mig. Vid sparkdelen vill jag helst springa min väg för varje slag är så hårt att jag tror revbenen ska gå sönder..men jag överlevde denna gången också. Skönt träningen för hela kroppen. Sen somnade jag redan klocka 9.30 :) 

Lördag morgon var det dags att sticka till arenan ingen och på schemat stod knäkontroll. En massa enbens knäböj, vanliga knäböj och plankan med benen hängande i rep och sist balansövningar på halvboll. Har först på senare tid pga av överbelastningsproblem i baksida lår insett vikten av att ha kontroll på kroppen och se till att rätt muskler jobbar. Synd bara att man inte hade bättre koll på detta innan när man var lite snabbare också. 

Så nu lämnar jag över till någon med kanske lite mer löpträning på schemat och sen passar jag på att välkomna alla som vill till ett lite annorlunda pass den 7 november.




Kommentarer (0)




Kommentera:
Namn:
Din kommentar: