Inlägg


Kaos!
Postat: 15/10/2013 8:39:26 pm
 
För en månad sen hade jag planerat att ha en fin träningsvecka denna veckan. Ja det gick ju så där när jag efter ett inlägg på Facebook insåg att jag helt glömt bort att det var denna veckan.
Men det är ju ändå 5 dagar kvar på denna veckan :) 

Vi kan ju dock börja från början för er som inte känner mig.
Trots min unga ålder, 31 år så är jag en av veteranerna i klubben:) Gick med i klubben någon gång på gymnasiet och kommer fortfarande ihåg första passet i friidrottshallen med Liivi, Ingemar och Susanne. Fy fasiken vad dåligt jag mådde och träningsvärken efteråt ska vi inte tala om. Det var dock på 90-talet och sen dess har resultaten gått upp och ner och nu är vi nere i en djup dal. Tid på Göta läggs det dock ner em massa varje vecka men mest vid datorn. Jag inser dock att med alla duktiga tjejer i klubben som är födda på 70-talet så är loppet inte kört om jag  bara kommer igång.

Hade ju som sagt en plan på få en fin träningsvecka men det gick i stöpet samtidigt som en rapport dök ner på jobb i fredags. Vilket ledde till att igår tränades det 15 min och idag ingenting. Men imorgon, då ska ni minsann få se på andra bullar!




Kommentarer (0)




Kommentera:
Namn:
Din kommentar: