Inlägg


Ett annat segerpris
Postat: 06/10/2013 10:19:15 pm
 
Idag var vi inte så många på IS Götas morgonträning. Bara jag faktiskt. Det gjorde inte så mycket. Jag förstår att ganska många var i Ystad och att det gick väldigt bra dessutom! Kul, bra jobbat alla! Jag tycker att det är ganska skönt att köra ett distanspass på egen hand ibland. Man får tid att tänka. På programmet stod det 20 km, det blev bara 18,5 men det kändes ganska bra ändå.

Nu är min bloggvecka slut. Det skulle nästan vara tjänstefel från min sida att inte dela med mig av ett litet bibelcitat om löpning... =)

"Vet ni inte att av alla löparna som springer på en tävlingsbana är det bara en som får priset? Spring så att ni vinner det. Men alla som tävlar underkastar sig i allt hård träning - de för att vinna en segerkrans som vissnar, vi för att vinna en som aldrig vissnar." - Första Korintierbrevet 9:24-25

Under flera år har jag suktat efter att springa på under 40 minuter på Springtime, det är fortfarande ett mål... =) Men ärligt talat, hur stor betydelse har det hur fort jag har sprungit, när det här livet går mot sitt slut? Hur underbart det än är med löpning så tror jag att meningen med livet återfinns någon helt annanstans. Jesus sa en gång att han är "vägen, sanningen och livet". Jag är övertygad om att han hade rätt. Jag önskar alla löpare i IS Göta att både nå sina mål och att finna den största meningen med livet!

Det var allt för mig. Vi ses i löparspåret! Over and out.




Kommentarer (2)

Jag ser fram emot 39:59. Vem vet, kanske nästa år... =)
Postat av: Rickard Cruz, 07/10/2013 2:31:22 pm

Tack för denna veckan - min bild är dock att alla är vinnare... Tävla mot dig själv, tävla mot din klocka, genomför loppet - det är inte segern i loppet som ger ståpäls för mig. Det är alltid prestationen - hellre tvåa på en bra tid en segrare på en dålig tid. Tiderna ger energi... Jag lovar att den dagen du gör 39:59 kommer du få en riktig glädjekick... Inte meningen med livet men en kick som ger energi i vardagen :-)
Postat av: BGN, 07/10/2013 10:30:39 am


Kommentera:
Namn:
Din kommentar: