Inlägg


Slå ett gäng flugor i en smäll =)
Postat: 01/09/2013 11:09:54 am
 

Sista dagen på bloggen idag, mycket under dagen som ska hinnas med som vanligt.
För att starta dagen på bästa möjliga sätt så blev det en lugn jogg till stallet med hunden på morgonen, har ca 4 km enkelväg så det finns egentligen ingen ursäkt till att ta bilen någon gång, om inte det är snöstorm förstås... Tänkte att jag skulle slå tre flugor i en smäll med morgonjoggen iallafall; 1. väcka liv i de sega benen från gårdagens lopp (ja, de var mycket sega men ingen träningsvärk) 2. ut och rasta den gamla tantpållen i stallet en runda 3. rasta hunden, som först måste springa till stallet och sen även springa med när jag rider tanten. Finns inget bättre än när man kan kombinera träning på det sättet! Tävlingshästen får vila då hon gick intervallträning igår där jag kunde konstatera den tappade skon var hela orsaken till diskningen i måndags, då hon flög fram som om hon hade vingar igår. Man vet aldrig formen innan man har testat!


Precis kommit hem nu, frukost och dusch sen ska jag vidare, Derbyhelg nere på Jägersro, så idag får man åka ner och titta på några av de svenska storhästarna och drömma om den dagen man själv tränat fram en bra häst som kan springa in lite miljoner. Som jag brukar säga, hästens träning går alltid före min för det är större chans att hon vinner in lite till plånboken. =) Men jag kämpar vidare för att få ihop djurens och min egen träning så att jag kan komma under de där 45 minuterna på milen någon gång!


Därmed säger jag tack för mig och lämnar härefter över bloggen till Mattias Koch nästa vecka, eller ja redan ikväll tror jag bestämt. Så ska jag försöka skärpa mig och komma på Götas träningar lite oftare. =)





Kommentarer (0)




Kommentera:
Namn:
Din kommentar: