Inlägg


Spolad och bränd
Postat: 14/08/2013 10:52:09 pm
 
Idag har moder natur varit lite hård. I morse när jag cyklade* till jobbet öste regnet ner. Spolad. På eftermiddagsfikan fick vi årets IKEA katalog. En rolig grej att man med hjälp av en smartphone eller iPad i 3D se virtuella möbler i rummet man är i. Cykelturen hem var torr och i medvind. Hon som hostar här hemma gör det även denna dag. Jag kommer som sagt inte att smittas så jag anmälde mej till Klippans SISU triathlon KM på lördag den 17e. Simning är jag sämst på så jag krängde på nya våtdräkten och gick ner till bryggan. Simmade ut till bojen och tänkte simma längs bojarna bort mot knähaken. Mycket tång som drev i vågorna och brännmaneter "in your face" bokstavligt talat. Bränd. Verkar som dom drivs upp från djupt vatten när vinden ligger på. Har inte sett några på hela sommaren förrän i måndags. När jag simmat in i brännmanet nr 2 vände jag inåt stranden och fortsatte på grundare vatten. Låt gå att armarna når botten ibland.

*= Vardagsmotion ger en bra grundfysik (bättre för miljön). Jag tar cykeln som förstahandsval och för att inte frestas att ta bilen när det regnar, blir kallt etc. gäller det att ha de kläder som behövs. 5+5 km cykling varje arbetsdag blir 2.000 km på ett år. 




Kommentarer (1)

Cykla är kanon.. jag cyklar ofta till båten. Det blir ca. 23km per gång. V-berga - Råå.. T&R. Detta med en 3 växlad damcykel =)
Postat av: Adam Crona, 15/08/2013 2:19:33 pm


Kommentera:
Namn:
Din kommentar: