Inlägg


Meningen med livet
Postat: 12/08/2013 2:32:25 pm
 
Meningen med livet måste ju vara att leva. Att leva bra och länge. Därför springer jag. Igår klarade jag av ett viktigt delmål, jag fyllde år! Vissa tycker INTE det är roligt att fylla år. Om man tänker efter är alternativet riktigt dåligt. Min äldste bror råkade ut för alternativet för tre år sedan. Det var dåligt för oss alla, speciellt hans barn och fru. Motion ingen garanti för att inte få cancer eller bli sjuk, men jag tror att det är bästa vaccinationen. Det tror mina barn också, inte så att dom motionerar men dom låter mej göra det. "Pappa springer för att han ska leva länge." Min fru Tina är sjuk, sedan en vecka. Lyckligtvis inte dödssjuk. Hon är förkyld, hostar 4-6 gånger per minut, minst. När vi ska sova ligger stackaren där och hostar - på mej. Då är det bara att vara mentalt stark; "Jag kan somna - jag blir aldrig sjuk".




Kommentarer (2)

Din motivering till att springa låter alldeles utomordentligt bra. Bara fortsätt att vara aktiv och inspirera din familj till god hälsa! Grattis i efterskott Marcus :)
Postat av: Nina, 13/08/2013 10:24:37 pm

Jag tror också på bättre hälsa när man är aktiv med div. träning. Själv har jag inte varit borta från jobb på drygt 10år.. knack knack...
Postat av: Adam Crona, 12/08/2013 9:16:17 pm


Kommentera:
Namn:
Din kommentar: