Inlägg


Söndag igen..
Postat: 14/07/2013 10:37:34 pm
 
Måndag och söndag.. Måndag och söndag.. Måndag och söndag..

Vissa veckor går snabbare än andra och just denna veckan har varit som ett 200 meters lopp. Dagarna har bara rusat iväg och nu är det helt plötsligt söndag igen. Martin är iväg på sin årliga helg med killarna på Strupö och jag har försökt sno ihop helgens alla aktiviteter så gott jag har kunnat. Fast igår kan jag inte skryta med att det blev mycket gjort. Jag fyllde fyrtio i fredags, gick och lade mig som en tjugoåring och vaknade och kände mig som åttiofem. Hur gick det till ?
Nåväl, som tur väl är har jag glädjen och nöjet att ha mina bästa vänner som grannar och utan deras hjälp i vardagen vet jag inte hur det skulle se ut. När jag snörade på mig skorna i förmiddags hade jag skickat in tvillingarna till grannarna och snott åt mig en timmes egentid. Jag gick med en behaglig längtan att få ge mig ut i blåsten och känna vad kroppen orkade. Vädret var inte det bästa, det blåste och var kallt men ändå när jag väl var ute var det helt underbart.
Väl ute med bara mig själv som sällskap fick jag en hallelulja runda. Ni vet vad det är? Det är en av de där rundorna när kroppen bara vet exakt vad den ska göra. När benen pinnar på och det känns som om man skulle kunna springa hur långt och länge som helst. Jag njöt av vinden, av bruset och av mina andetag. Jag malde igenom hela veckan i mitt huvud och kände hur jag sprang ifrån mycket av det som hade hänt i veckan och jag kände mig befriad. Löpning är slit och svett men även meditation och ett bra tillfälle att trivas med sig själv som enda sällskapet.

Jag avslutar min vecka med några kloka ord från Hektor. Han sa till mig ikväll:
- Mamma visst är vi rika?
- Rika och rika, vi har så vi klarar oss svarade jag.
- Men mamma vi har ju varandra och kärleken, då måste vi vara jätterika <3

Och han har ju så rätt min lille kille. Har vi varandra och kärleken så är vi jätterika allihop..
Kram och tack för mig..





Kommentarer (0)




Kommentera:
Namn:
Din kommentar: