Inlägg


Sköna-rundan
Postat: 03/07/2013 8:36:35 am
 

Glömde skriva igår att på de sista intervallerna hör jag BG (i min hjärna) säga att det gör inget om det gör ont....

 

Imorse blev det sköna-rundan hemma från Vallåkragården. Lite mulet men sol i slutet av passet. Väckte en kalv och några kor när jag passerade i dalen och stötte bara på en hare idag.

 

Jag hade ju skrivit i måndags att jag försöker springa denna runda under 5-min tempo så jag ansträngde mig lite extra idag. Det blev 10,77 km på 49 min blankt, alltså 4:33-tempo i snitt.

 

Har försökt tänka lite mer på att andas genom näsan efter Löpkänsla-kursen. Jag andas mest genom munnen har jag upptäckt, men märker när jag börjar bli andfådd så är det både näsan och munnen samtidigt.

 

I öronen hade jag nyutkomna thrillern som min blivande svåger skrivit (Dirigenten från Sankt Petersburg) som verkar bra. Brukar mest lyssna på biografier eller fantasy böcker. Få se om thrillern gör stegen långsammare eller fortare när det börjar bli spännande sedan! Jag har "Born to Run"-boken som ljudbok om någon vill låna den. Den är ju så bra! Hör bara av Er.

 

Väl hemma fick maken en extra puss, vi firar 14-årig bröllopsdag idag, hoppas han vill stå ut i minst 14 år till. Jag tar tåget till jobbet, barnen (8, 11 o 12 år) skall ta bussen och resa de 2 timmarna det tar till sommarstugan. De skall bjuda oss på tre-rätters ikväll och behövde handla och laga innan vi kommer. Efterrätten höll de på och smusslade med i 7 timmar i söndags, det blir nog jättegott. Om inget oförutsett händer med jordbruket kanske maken handlar någon liten överraskning innan han hämtar upp mig efter jobbet???? Spännande....

Tror jag skjuter på styrkepasset ikväll eftersom vi firar....kanske tar det imorgon kväll istället.

 

Hej hej.





Kommentarer (1)

4:33 är ju sjukt fort på träning... Där hade man inte hängt med, knappt jag händer med i ditt huvud :-)
Postat av: bgN, 03/07/2013 11:49:27 am


Kommentera:
Namn:
Din kommentar: