Inlägg


Vilken morgon!
Postat: 02/07/2013 8:47:40 am
 

Åh så ljuvligt!

 

Jobbade till ca 23:30 igårkväll medans barnen sov och maken tittade på James Bond-film på hotellrummet. Så mysigt!

 

Och sedan vakna till strålande sol! Det är oftare sol och vindstilla på morgnarna, så är det bara!

 

Bestämde mig igårkväll för att antagligen köra intervaller, det är mindre risk för att springa vilse när man kör samma sträcka fram och tillbaka!

 

Var glad över att se 2 killar springa strax utanför hotellet på en cykelväg så jag följde efetr, de vek in i skogen men jag vågade inte in där. Men cykelvägen var fantastisk! Det var en skulpturpromenad och alltså fina konstverk längs banan! Så lyxigt, lite Vivaldi i öronen under uppvärmningen och upplevelsen hade varit total! Men fågelkvittret var också helt underbart!

 

Hade bestämt mig för 6 st 1000m med 1 minuts vila emellan. Körde 3,8 km uppvärmning inkl  2 stegringslopp (efterson jag skulle skriva här!) Börjar oftast intervallerna med att repetera mantran "Stora långa härliga steg, stora härliga långa steg...." så länge jag tänker på det. Min underbara Garmin (som nu varit min bästis i 4 år!) piper till när 1000m snart är nådd, och räknar sedan ned 60 sek till nästa start.

 

Det blev 4 min, 3:43, 3:57, 3:47, 3:49 (då passerade jag ett löpargäng men ville stanna efter 700m då det började bli jobbigt) sedan blev det bara 414m på 1:38, jag bröt.

 

Nedvärmning 1,8 km. Totalt 11 km, borta i en timme.

 

Tänkte flera gånger på att det är härligt att kunna ta med sig sina löparskor nästan överallt!

 

Min ljuva "Oh What a beautiful Morning" song uppskattades inte av min sovande familj när jag glatt sjungandes skuttade in i hotellrummet efter passet, men nu har mellantjejen joinat mig o vi skall vara först i familjen på att äta hotellfrukost! Muuums!!





Kommentarer (0)




Kommentera:
Namn:
Din kommentar: