Inlägg


Förmiddagens träning
Postat: 27/06/2013 12:06:13 pm
 
Förmiddagen idag blev väldigt träningsintensiv, betydligt mer än vad jag tänkt köra. Jag skrev som bekant igår att jag skulle till läkaren idag. Jag hade tid klockan 08.15, så jag gick upp tidigt och sprang sedan in till staden i den underbara, varma sommarmorgonen. Träffade BG när jag kom förbi Tycho Braheskolan och hörde att löpträffen igår hade varit sådär enligt honom, men väldigt bra för många som inte var så erfarna. Fortsatte sedan ner till centrum. Det gjorde lite ont på slutet och ännu mer ont nu. Sen träffade jag läkaren, jag är inte bipolär fick jag veta. Fick dock ångestdämpande medicin utskriven, Sertralin 50mg en gång om dagen. Hämtade sedan upp en cykel som jag hade stående nere på söder hos min morbror och cyklade sedan hemåt. Jag träffade Magnus Ransheim i Jordbodalen och vi pratade en liten stund om löpträning och skador o.s.v., fick även insidertips på nästa blogginlägg av honom...
Tog mig sedan hem igen för att höra av mina föräldrar att jag borde hämta ut medicinen omgående. Så jag cyklade iväg igen, ner till Råå denna gången och hämtade ut 28 tabletter Sertralin som kostade 67kr. Därefter avfärd hemåt igen. Det kan tilläggas att jag inte har någon racercykel utan en bastant Yosemite Distance på 22kg och som har en maxhastighet på 27-28km/h i nerförsbacke. Min tidigare cykel som varit med om trafikolyckan är en tidigare modell av Distance och är konstigt nog betydligt snabbare än den nyare. Dock så har hjulet blivit skevt eftersom jag har rullat nästan 2500 mil med den, utan att byta drev, när jag köpte min nya cykel sade försäljaren att det är något skumt med den gamla cykeln eftersom den har hållit så pass länge och långt som den har gjort, normalt skulle de rulla högst 500 mil innan de började gå sönder. 
Så dagens totala träning har blivit:
21km löpning
35km cykling

Helt okej dag. Det blir givetvis inga intervaller ikväll eftersom jag redan har kört så mycket träning idag. Blir eventuellt en kortare runda med hundarna eller en timme spinning för att slappna av ikväll.
Kvällens inlägg kommer jag troligtvis att fokusera på målsättning och målbilder.
Vi hörs ikväll!




Kommentarer (0)




Kommentera:
Namn:
Din kommentar: