Inlägg


Tisdag Götapass
Postat: 11/06/2013 9:52:05 pm
 

På tisdagar är det Götapass utgående från torpet som gäller.
Idag stod det "Dist 12km + 5x30sek lätt utför" på programmet. Jag tror att jag räknade in 11 st träningsvilliga på startlinjen och halv sex bar det iväg mot Pålsjö i ganska bra tempo 4:40 kanske ?
Jag har inte skaffat någon GPS-klocka utan kör med min gamla Casio, den har tillräckligt stora siffror så att man slipper ha läsglasögonen på medan man springer men kilomertider får man klura ut själv.
I Pålsjö blev det 5*200m i lätt nedförslut, ett oerhört effektivt pass på så kort tid enligt BG, "man känner att man flyger fram". Själv hade jag inget tryck idag, så någon flygande känsla infann sig inte hos mig. Sedan fortsatte turen ner mot Gröningen. I medvinden tror jag att vi låg på 4:22 längs med stranden och där någonstans övergick passet till ett "längre distanspass" enligt min uppfattning(vi hade sprungit mer än 45 minuter).
Nu var det bara uppförsbackar kvar tillbaks och benen kändes precis de brukar när jag kom hem efter ganska precis en timme, suck.


I morgon är det VDM i bl.a 1500m på Heden. Då j-klar ska det springas :-). Tror att jag sprang på 5:15 förra gången. Med motsols cirkulär kuling finns hoppet om att gå under 5:00, morgondagen får utvisa.


Lycka till alla andra som möter upp i någon av grenarna.


 





Kommentarer (2)

Tackar! Tråkigt med skador, jag lever i tron att mängden av mina vilodagar håller mig skadefri, tyvärr blir det ju dock svårare att förbättra sig utan att öka träningsdosen.
Postat av: Jens Nilsson, 11/06/2013 11:11:43 pm

Lycka till i morgon! Jag kommer och hjälper till, har något skit med min ankel så jag avstår från att själv delta. :(
Postat av: Jimmy Lindberg, 11/06/2013 10:34:22 pm


Kommentera:
Namn:
Din kommentar: