Inlägg


Tisdag och vardagen
Postat: 04/06/2013 1:43:32 pm
 

Gårdagens träningspass flöt på bra. Vår ordförande var förresten förbi för ett kort studiebesök. Men endast på löpningen så klartJ. Han hade ont i vaden och sprang och småhaltade. Det där med vila är inte så lätt. Kanske skulle simmat lite istället? Bra alternativträning. Tyvärr är det ganska dålig uppslutning på löpningen, men bara där är någon som man kan springa med så är det ju lite roligare iaf. Det blev 12km för mig och Andreas. Det brukar vara bättre uppslutning på simningen av någon konstig anledning. Under vintern har vi nog ofta varit mer än 15 personer. Lite trångt ibland, men det går bra när alla följer samma pass. I poolen blev det 3.000m med våtdräkt igår. Ganska varmt, men det känns ju nästan som att man kan simma när man har den på. Man får ett helt annat vattenläge och flyt i simningen. Men det blir även jobbigare för axlar, så man behöver öva med den på.


 


Dagens träningspass är redan avklarat. 3.000m morgonsimning på Tolvåkersbadet i Lödde. Ganska tungt att gå upp och simma direkt på morgonen efter gårdagens kvällssimning på Filborna. Men vad gör man inte för att få ihop sin träning? Andra har varit inne på det tidigare, Livspusslet eller vardagen. Hur får man det att gå ihop? Av de 24h på dygnet så försöker jag lägga 8h på sömn, men det är inte ofta som det blir det numera. Sedan försvinner väl i genomsnitt 9h på jobb och eftersom jag jobbar i Ängelholm så läggs 1,5h på att pendla. Inte många timmar som återstår till allt annat, som hämta/lämna på dagis, träna, kvällsmat, trädgård, städa, handla, tvätta etc. Träna försöker jag göra i stort sett varje dag på något sätt, så ni förstår att det inte blir så mycket tid över för t.ex. TV tittande. Jag är ingen stor fantast av Solsidan, men Maria giller det och de är ganska träffsäkra i sina beskrivningar av vardagssituationer. Lyckades se det avsnittet där de planerar veckan i sina kalendrar och alla hämta och lämna tider. Snacka om hög igenkänningsfaktor. Jag och Maria kör Google Kalender för att synka våra liv och än så länge har vi iaf inte missat att hämta Kajsa från dagis. Vi jobbar båda fulltid, tränar triathlon och dessutom har Maria häst tillsammans med sin syster som de tränar och tävlar med. Så vi brukar träffas när vi sover eller tränar tillsammans... Än så länge har vi ju bara ett barn, så det mesta funkar ganska smidigt. Kajsa får t.ex. ganska ofta följa med i vagnen på en löprunda. Som tur är så tycker hon oftast att det är ganska roligt. Kan tänka mig att det blir svårare att få ihop det om det skulle bli fler i framtiden.





Kommentarer (2)

Så illa är det inte. Men ibland går vi i skift dock inte 7dgr i veckan :)
Postat av: Maria, 05/06/2013 5:54:51 pm

Morgonpass är toppen! Ingenting kan råka "komma emellan" . Busy life! Fredagsmys i er Google kalender?...om det ska bli fler i framtiden :)
Postat av: Nina, 04/06/2013 8:20:09 pm


Kommentera:
Namn:
Din kommentar: