Inlägg


Söndagskul
Postat: 02/06/2013 11:57:16 pm
 

Idag blev det intervaller i Jordbodalen. 15 min hopprep till att börja med, sedan 6x 1000m och sist 5km promenad i "raska takten." Mina pinsamma intervalltider behåller jag för mig själv. Ibland blir det 8x1000, ibland 6, ibland 4. Jag försöker variera mig. Att träna med olika intensitet är nog bra. Ibland mitt normala tempo, ibland mitt allra snabbaste. Det beror på lust och dagsform, väder och sällskap. Jag vill påstå att jag trots allt är ganska självdiciplinerad. Har jag bestämt mig för att träna, är det inte mycket annat som kommer emellan.


 Motionssim har jag ägnat mig åt i perioder. Det är en skön aktivtet. Det var dock väldigt länge sen sist med anledning av simkläder som inte längre passar mig. Får väl ta och skaffa mig det. Crawla kan jag tyvärr inte, men jag är väl inte sämre än att jag skulle kunna lära mig. Någon frivillig PT? Eftersom Filborna ligger på vägen till jobb, tänkte jag slinka in där på morgonen. Ny  månad med nya vanor...


Nästa lopp jag ska deltaga i är Hildesborgsloppet i Landskrona. Jag ska ha Jimmys tips i åtanke (se kommentar efter inlägg Vilodag). Någon nämnde att man inte bara kan springa ett lopp utan att ha gjort upp en plan för sig hur man ska ta sig igenom. Jodå, det har gått hittils. Men faktiskt ska jag göra några smärre förändringar; Värma upp lagom. Stå längre fram vid start. Ha en annan inställning. Vara lite snabbare vid starten. Våga chansa på att springa om. Dra mer nytta av nerförsbackar. Våga satsa på att öka lite tidigare på slutet. Ha längre spurtsträcka (jag känner att jag har energi kvar). Då kanske jag kan uppnå ett bättre resultat. Mitt mål är av någon märklig anledning 34.21. Så håll tummarna! Ska någon cykla hem (Helsingborg) kan vi ha sällskap :)


Andra lopp jag anmält mig till är Hörby Marknadslopp, Wallanderloppet, Midnattsloppet och Malmöhalvmara (Är detta normalt?). Och givetvis vill jag deltaga i Malmös Kom-i-form lopp för att för första gången få tävla mot mig själv och förra årets resultat :) Ha ha! Anar att jag kan uppleva en förbättring, eller vad tror ni? 


Under veckan har jag försökt skildra min träningsfilosofi, funderingar och visioner. Får se om jag sitter kvar på tåget till hösten. Så länge det är kul och medpassagerarna är trevliga finns det däremot ingen anledning att hoppa av. Ni är alla jätteviktiga för min motivation. Avslutningsvis vill jag tacka alla berörda för den "pepp" jag hittils upplevt att ni gett mig under träningar. Det är betydelsefulla ord.


Tack för mig/Nina   





Kommentarer (5)

Tack Jaana! å tack själv Jimmy !
Postat av: Nina, 03/06/2013 8:38:27 pm

Trevligt att lära känna dig lite mer under veckan, Nina! ;-) Lycka till på söndag!!
Postat av: Jaana, 03/06/2013 3:34:52 pm

Tack för den här veckan!
Postat av: Jimmy Lindberg, 03/06/2013 10:07:34 am

Man tackar :) Ha ha, ska du börja meditera eller hoppa rep?? Oavsett vilket hade det roat mig!
Postat av: Nina, 03/06/2013 7:44:24 am

Mycket trevlig och inspirerande vecka... Lycka till på Hildesborg, det finns många backar att gasa i :-)
Postat av: BGN, 03/06/2013 7:28:30 am


Kommentera:
Namn:
Din kommentar: