Inlägg


Vilodag
Postat: 30/05/2013 10:00:55 pm
 

Idag är det vilodag. När man väl har gått och blivit aktivare är det faktiskt förbaskat svårt att vila. Men det är viktigt det också har jag förstått. Och jag tror på det. Jag har lyssnat till råd och anstränger mig. Ingen fysisk aktivitet mer än cykeltransporten till och från jobb (på 7min) är det då som gäller. Alltså inga långa promenader, cykelturer, lek med hantlar eller diverse övningstjafs i form av sittupps, armhävningar, plankor å mög.


När jag har hel vilodag ger jag mig tid till meditation. Då tränar jag vilopuls :) Kan väl inte kalla det avslappning precis, för det kan kan vara relativt ansträngande på olika sätt och vis. Att koncentrera sig på sig själv och ingenting, just då i nuet, kan va skönt i olika sammanhang. Tänkte mig meditation som en alternativ "uppladdning" före mitt sista lopp, eftersom man samlar sig och får energi. Nu är det beprövat. Råkade slumra till och vaknade 40 min före start. Det har aldrig hänt tidigare. Får väl sätta klockan nästa gång :) Ha ha! Hade knappt vaknat när jag mötte Anna K som skulle värma upp längs med ån i Ängelholm. Någon intensiv uppvärmning blev det alltså inte för min del. Men whatever, man lär sig av sina misstag.


Ett annat misstag var min placering i startfältet. Upplevde att jag inte kom loss och förbi. Kan inte spelreglerna. Var ska jag stå? Man ska väl inte armbåga sig fram eller? Vad får man, vad bör man?


På återseende :)


 





Kommentarer (4)

För allas kännedom; nääää jag hade inte Göta T-shirt på mig när jag mediterade.
Postat av: Nina Sandberg, 31/05/2013 10:19:22 pm

Tack Jimmy, ska ställa mig längre fram nästa gång och intala mig att livet står på spel :)
Postat av: Nina Sandberg, 31/05/2013 10:04:23 pm

Man står alltid längst fram i startfältet och när startskottet ljuder inleds kampen, på liv och död, om en bra position... Armbågar är faktiskt inte särskilt vanliga, det vanligaste enligt mitt tycke är människor bakom en som trampar en på hälarna. Så länge som man inte förstör för andra löpare så lär det vara fritt fram att göra vad man vill. Det här är vad jag har för uppfattning om det hela i alla fall.
Postat av: Jimmy Lindberg, 30/05/2013 10:57:40 pm

spännande att följa din blogg, kul!
Postat av: BGN, 30/05/2013 10:12:59 pm


Kommentera:
Namn:
Din kommentar: