Inlägg


Tankar efter Änglamilen
Postat: 26/05/2013 11:13:08 pm
 
De yttre förhållandena såg till en början optimala ut inför loppet men allt eftersom klockan närmade sig 13:30 steg temperaturen och personligen tyckte jag det blev ganska kvavt. Hur som helst, inga kanonförhållanden, men absolut inga dåliga heller.

Resultatet då? En trött och utpumpad Kristofer sprang i mål på 39:35. Kändes bra första fem och passerade halvvägs på runt 19.15. Sista fem blev dock en annan historia och tröttnade rejält sista två kilometrarna. Kom åtminstone i mål och klarade mig i alla fall under 40.

Nu blir det tävlingsvila ett tag och våren blev lite av en besvikelse. Kanske en reaktion från förra året då jag satte pers i nästan varje tävling (5000-pers, 3*mil-pers, 2*halvmara-pers, mara-pers). Siktet är nu inställt på en klar förbättring till hösten. Då kommer dessutom de platta milloppen som jag föredrar, dvs. de loppen där man bara kan ligga och mala på i samma tempo utan att tappa rytmen. Trelleborg och Ystad är två lopp jag ser fram emot.

Innan jag tackar för mig vill jag meddela att årets maratonlopp har blivit bokat. Det blir Marathon des Alpes-Maritimes i Frankrike. Loppet går strandvägen med start i Nice och målgång i Cannes. Behöver jag säga att jag hoppas på medvind? ;)

Tackar för mig denna vecka och lämnar över stafettpinnen till...?




Kommentarer (1)

Tack själv, kul att följa dig - nu är det Nina som står på tur..
Postat av: BGN, 27/05/2013 6:47:30 am


Kommentera:
Namn:
Din kommentar: