Inlägg


Veckan som gått
Postat: 10/04/2016 4:12:40 pm
 

Söndagseftermiddag och en Ystaddebut i benen samt man sitter med en alldeles nybryggd kopp kaffe i handen och läser alla goa inlägg på FB och instagram. Passar på att gratta alla än en gång till alla bra prestationer och PB, tror jag hann med att gratta alla på plats men tar det säkra före det osäkra och skriver här med.

Personligen så har det varit en skön och hård träningsvecka för mig. Blir alltid lite extra taggad när man skalla skriva här på bloggen. Fick återigen ihop omkring 50 km vilket jag är nöjd med. Efter förra söndagen halvmara och två bra och tuffa kvalitetspass så var jag väldigt nyfiken på den omtalade Ystadbanan.

Vi var ett stort gäng som åkte ner och efter uppvärmningen så var man varm och laddad. Hade siktet inställt på att komma under 36 min. Starten gick som vanligt lite snabbt och Ystadbanan är verkligen upplagd för att köra på från starten. Hade tänkt idag att ligga lite rygg på Tony (låga 36 hette det i starten) men redan innan den första raksträckan var avklarad så var den planen åt skogen. Första 5 km gick enligt planen, i alla fall tidsmässigt strax under 18:00  medans andra 5.an gick på strax över 19:00. Total tid 37:03, en tid som jag såklart hade velat skulle varit bättre men om man ser det positivt så är det min andra bästa 10 km genom tiderna. En vacker dag så kommer andra 5:an att sitta där och då blir mitt sub 36 mål avklarat och ett nytt mål kan sättas upp. Nästa 10 km är dock springtime så det blir en utmaning.

Skall inte ta mer av er tid utan jag tycker ni skall gratulera alla PB och inlägg på FB, jag kände bara att jag får avsluta bloggveckan. Ses i veckan och tackar för min tid på bloggen.

Martin

Kommentarer (0)
Kommentera:
Namn:
Din kommentar: